Jolinde van Dijk in Los Angeles

Mijn naam is Jolinde van Dijk en in 2022 voelde ik mij geroepen om naar Los Angeles te gaan om te zien wat God daar voor mij had. In november van 2023 ben ik hiernaartoe verhuisd om fulltime te werken bij Jeugd met een Opdracht.
Ik werk hier in het mediateam, het gastenverblijf, het aanbiddingsteam en het evangelisatieteam. Ons motto als Jeugd met een Opdracht is om God te kennen én Hem bekend te maken. Daarom zetten we ons hier in Los Angeles in om met name jongeren te trainen voor zending, en om Los Angeles te bereiken met het Evangelie.

Ik heb een hart voor film, verhalen vertellen, maar bovenal ook voor discipelschap. Daarom is het mijn verlangen om samen met een team een film- en acteerschool te pionieren hier bij Jeugd met een Opdracht, voor christenen die een hart hebben voor de filmindustrie en die daar zout en licht willen zijn of die media willen gebruiken om het Evangelie te verspreiden.

Nieuwsbrieven

Wil je meer weten over mijn leven bij Jeugd met een Opdracht in Los Angeles? Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief. Stuur een mailtje naar jolinde.van.dijk@shekinahdronten.nl om de brief elke maand te ontvangen.

Nieuwsbrief maart 2024
Nieuwsbrief januari 2024
Nieuwsbrief december 2023
Nieuwsbrief november 2023