Geestelijke Gaven Training

Wat: training Geestelijke Gaven
Start: dinsdag 22 maart (10 avonden)
Tijd: van 19.30-22.00 uur
Waar: kerkgebouw Shekinah
Aanmelden via: ikdoemee@shekinahdronten.nl
Deelname: gratis (wel collecte)

De Heilige Geest is de Plaatsvervanger van Jezus op aarde. Hij is met negen bovennatuurlijke gaven vanuit de hemel naar de aarde gestuurd. Zijn taak is om de kerk te helpen in het vervullen van de Grote Opdracht. Zijn bovennatuurlijke inbreng vervult het Nieuwe Testament met leven en overwinning. Helaas blijkt het voor veel christenen niet eenvoudig om in de Geest te wandelen en effectief zijn gaven te gebruiken.

Daarom introduceert de GEESTELIJKE GAVEN TRAINING (GGT) de persoon van de Heilige Geest op een frisse manier. Vanuit Gods Woord leer je in 10 cursusavonden om meer ruimte te maken voor de Heilige Geest in je leven. Ook daagt de GGT jou persoonlijk uit om de gaven van de Heilige Geest praktisch in te zetten in jouw leven.

De GGT wordt gegeven door Willem Fiege. Samen met Vera, zijn vrouw, richtte hij in 2010 Stichting World Outreach Network (WON) op. Deze zendingsorganisatie is in verschillende landen actief met evangelisatie, Bijbelonderwijs en armenzorg. Kenmerkend voor de bediening van Willem & Vera is de combinatie van radicaal Bijbelonderwijs met demonstraties van Gods kracht.

AANVULLENDE INFORMATIE

  • Deelnemers krijgen een GGT werkboek waarin alle lessen en bijbelteksten zijn opgenomen. Ook is er ruimte om persoonlijke aantekeningen te maken tijdens de lessen.
  • Deelname aan de cursus is gratis. Tijdens iedere cursusavond wordt een collecte opgehaald voor de reiskosten en spreekvergoeding van Willem.
  • Opgave voor deelname is verplicht ivm de beschikbare werkboeken en ruimte in de zaal. Opgave via ikdoemee@shekinahdronten.nl ovv Naam, telefoonnummer en mailadres.
  • Een cursusavond duurt van 19.30 – 22.00 uur. Deze tijd hebben we hard nodig ivm lessen en oefentijd. Op tijd beginnen en eindigen heeft dus wellicht aandacht nodig.

Aanvankelijk werd de GGT in 2019 op het zendingsveld in het Midden Oosten ontwikkeld voor de training van lokale werkers in de gaven van de Heilige Geest. In 2021 werd de training van uit het Engels vertaald en op verschillende plaatsen in Nederland gegeven. De reacties waren positief en mooie getuigenissen kwamen binnen van vervulling met de Heilige Geest, genezing en bevrijding.